Reviews

Chef Confit

Leo van Driel

Goedenavond,

Ik heb van de week op de camping in Odda een blik gekonfijte kip bij je gekocht. Vanavond heb ik die volgens jouw aanwijzingen klaar gemaakt en gegeten. Het was meer dan verrukkelijk, echt een culinair topproduct. Als ik weer thuis ben ga ik zeker blikken bestellen. Ik hoop dat je nog veel van dit lekkers zult ontwikkelen.

Veel succes, Leo van Driel.

Ton Oolthuis

Grand Prix Chef Confit

Net als vele andere Nederlander zijn ik en mijn zoon in de ban van Max Verstappen en de Formule 1. En dan wil je niet allen voor de TV zitten, maar er ook een keer echt bij zijn. Dus wij zijn twee weken geleden naar Oostenrijk gereden om de Grand Prix daar live te bekijken. We hadden een kaartje voor het hele weekend en gingen kamperen.

En dan is natuurlijk de vraag wat we met het eten gingen doen. Ik had geen zin om iedere dag bij een of ander onbestemd kraampje op de camping iets te bestellen. Dus we namen veel etenswaar zelf mee, waaronder een blik Chef Confit Procureur.

We kampeerden onder andere samen met mijn zwager die ook vlees in blik had meegenomen. Hij had bij de plaatselijk keurslager vlees in blik (magere varkenslapjes in jus) gekocht waarover hij van te voren flink opgaf.

We hebben voor een maaltijd beide blikken bereid en geproefd. En wat een verschil. De procureur van Chef Confit stak er qua smaak (en voor het oog) met kop en schouders boven uit. En ook de prijs - kwaliteitverhouding van Chef Confit is veel beter.

Ton Oolthuis

Laat een review achter